over ons

Betrouwbare scooters & service voor een eerlijke prijs.

Welkom bij scoot support

home-main-header

Inmiddels meer dan 15 jaar geleden begonnen in de achtertuin van een vriend zijn we nu ruim 12 jaar op onze huidige locatie die is uitgegroeid tot een werkplaats waar wij ons niet alleen prettig voelen en veilig kunnen werken, ook hebben we de ruimte en expertise om alle uiteenlopende reparaties uit te voeren.

We zitten aan de rand van Amsterdam Nieuw West, maar werken door heel Amsterdam door middel van de ophaalservice.

Eerlijk werken en transparantie is het belangrijkste aspect dat wij keer op keer aan elke reparatie geven. Eerlijk duurt het langst en wij zijn daarom erg trots dat al onze klanten positief reacties geven op onze service.

Liefde voor scooters is natuurlijk niet op de laatste plaats. Liefde voor rijden en de vrijheid van de tweewieler is natuurlijk waar je het voor doet en blij bent dat je lekker snel op werk bent. Het werken aan scooters geeft veel voldoening omdat we direct resultaat zien van ons werk. Als een scooter bij ons komt wordt er echt naar gekeken zodat aandachtspunten bijtijds worden verholpen en je een betrouwbare scooter terug krijgt wanneer je weer op pad gaat.

Goede mensen om je heen, eerlijk werken en doen wat je leuk vind zijn het belangrijkste om het bedrijf succesvol te maken en te houden.

phone-white2

Wij helpen je graag met info en reparaties.  Maak een afspraak en wij bellen je binnen 24 uur terug.

zo gaan wij te werk

 • MAAK AFSPRAAK

  Maak een afspraak en je wordt binnen 24 uur teruggebeld voor een afspraak om de scooter op te komen halen. Gratis halen en brengen voor nieuwe klanten!

 • KRIJG ADVIES

  Wij laten je op voorhand weten wat het onderhoud of de reparatie gaat kosten en hoe lang het gaat duren. Ook met advies over nieuwe scooters helpen wij je graag.

 • REPARATIE

  Wij gaan aan de slag met je scooter en repareren deze zorgvuldig en met oog voor detail. Natuurlijk doen we dit zo snel mogelijk.

 • AFLEVERING

  Wij laten het je weten als we de scooter kunnen brengen of wanneer je deze kunt komen ophalen.

 • Vragen?

  Heb je nog vragen? Dan kun je ons natuurlijk altijd bellen. Wij staan voor je klaar.

0

Start typing and press Enter to search