over ons

Betrouwbare scooters & service voor een eerlijke prijs.

Welkom bij scoot support

home-main-header

Inmiddels meer tien jaar geleden begonnen in de achtertuin van een vriend zijn we nu officieel meer dan 8 jaar op onze huidige locatie die is uitgegroeid tot een werkplaats waar wij ons niet alleen prettig voelen en veilig kunnen werken, ook hebben we de ruimte en expertise om alle uiteenlopende reparaties uit te voeren.

We zitten aan de rand van Amsterdam west op een boeren terrein, maar zo kunnen wij onze ophaal en brengservice voor een lage prijs aan bieden en ook vaste eerlijke lage prijs voor onze scooters en reparaties.

Eerlijk werken en transparantie is het belangrijkste aspect dat wij keer op keer aan elke reparatie geven. Eerlijk duurt het langst en wij zijn daarom erg trots dat al onze klanten positief reacties geven op onze service.

Liefde voor scooters en motoren natuurlijk niet op de laatste plaats. Vooral het vinden van moelijk vindbare problemen geeft ons echt een kick. Liefde voor rijden en de vrijheid van de tweewieler is natuurlijk waar je het voor doet en blij bent dat je lekker snel op werk bent. De meeste voldoening is er als er klanten zijn die erg afhankelijk zijn van hun scooter of juist heel zorgzaam zijn voor hun scooter superblij verrast kunnen  zijn als de scooter snel gerepareerd is en hij er ook nog weer fris uit ziet.

Goede mensen om je heen, eerlijk werken en doen wat je leuk vind zijn het belangrijkste om het bedrijf succesvol te maken en te houden.

phone-white2

Wij helpen je graag met info en reparaties.  Maak een afspraak en wij bellen je binnen 24 uur terug.

zo gaan wij te werk

 • MAAK AFSPRAAK

  Maak een afspraak en je wordt binnen 24 uur teruggebeld voor een afspraak om de scooter op te komen halen. Gratis halen en brengen voor nieuwe klanten!

 • KRIJG ADVIES

  Wij laten je op voorhand weten wat het onderhoud of de reparatie gaat kosten en hoe lang het gaat duren. Ook met advies over nieuwe scooters helpen wij je graag.

 • REPARATIE

  Wij gaan aan de slag met je scooter en repareren deze zorgvuldig en met oog voor detail. Natuurlijk doen we dit zo snel mogelijk.

 • AFLEVERING

  Wij laten het je weten als we de scooter kunnen brengen of wanneer je deze kunt komen ophalen.

 • Vragen?

  Heb je nog vragen? Dan kun je ons natuurlijk altijd bellen. Wij staan voor je klaar.

het scoot support team

 • Ridwan Kartahadimadja
  Ridwan Kartahadimadja Eigenaar Scoot Support
 • Carlos
  Carlos Reparateur
 • DON DIAS
  DON DIAS ALL-ROUND TECHNISCH SPECIALIST
 • PAUL VERMEULEN
  PAUL VERMEULEN KLUSJESMAN

De hoofdmonteur Carlos heeft zich driedubbel dwars bewezen als zeer gediciplineerde harde werken en kan hem in zijn jaren trouwe dienst niets aanmerken op zijn werk. Perfect! Dank je wel Carlos!

Daarnaast zijn er nog twee gepensioneerde experts, Don en Paul, bij ons aanwezig die het niet voor het geld doen, maar het leuk vinden om bij ons mee te draaien met elk hun eigen specialiteit. Juist door hun kracht kunnen wij die extra aandacht geven aan elke scooter die bij ons op bezoek komt.

Ook op het zelfde terrein als waar wij zitten werken we samen met Cees schadeherstel die met meer dan 30 Jaar ervaring ons laswerk en schadeherstel verzorgd.

De meeste klanten kennen vooral mij die de scooters veelal ophaald en het klantencontact verzorgd. De verantwoordelijkheid, communicatie met klanten en bedrijfsvoering neem ik voor mijn rekening. Uiteraard zijn reparaties doen iets wat ik erg leuk vind, maar heb zelf niet altijd de tijd om een reparatie rustig van a tot z te doen. Daarom kijk ik tussendoor mee met de werkzaamheden en spring ik af en toe in met reparaties waarbij er meer handen of ogen nodig zijn. Uiteraard controleer ik alles en wordt er niets gedaan zonder klantencontact en onderling overleg.

0

Start typing and press Enter to search