rid scoot support

Is je Scooter kapot, toe aan een beurt of wenst u advies over een nieuwe scooter? Scoot Support staat 5 dagen per week voor u klaar in en rondom Amsterdam.
Nu vraagt u zich misschien af.  Wie zijn deze snelle, behulpzame en altijd vrolijke scooter specialisten van Scoot Support?
Onderstaand een korte kennismaking met de eigenaar van Scoot Support genaamd:
Ridwan Soleh Kartahadimadja.

 • Hoe is de naam Scoot Support ontstaan?

  In het kort gezegd staat ‘Scoot’ voor Scooter en ‘Support’ letterlijk vertaalt ondersteuning, maar hiermee doelen wij op het woord service in de breedste zin. Wij ondersteunen u met alles wat met een scooter te maken heeft.

 • Hoe lang bestaat Scoot Support?

  In totaal ben ik al 10 jaar bezig met Scoot Support.

 • Uit hoe veel werknemers bestaat Scoot Support?

  Scoot Support heeft 2 vaste werknemers en 2 vrijwilligers met specialistische kennis op het gebied van scooter onderhoud/reparaties en het verkoop gedeelte ligt meer bij mij.

 • Wat maakt het werken bij Scoot Support zo leuk?

  Er staat elke dag een uitdaging voor je klaar. Wij vinden service en kwaliteit ontzettend belangrijk. Wij proberen elke dag een zo hoog mogelijke kwaliteit te behalen bij het behandelen van elke scooter en hierbij de beste service te verlenen.

 • Lukt dit tot nu toe?

  Eigenlijk wel ja!

 • Wat onderscheidt Scoot Support van de concurrerende scooterzaken?

  3 kernwaarden staan bij ons centraal: Betrouwbaardheid, hoge service voor een eerlijke prijs. Wij zijn transparant en onderscheiden ons hiermee van de concurrentie. We communiceren alles naar de klant (inclusief beeldmateriaal via de Whatsapp). Wij zien een scooter meer als alleen een ‘vervoersmiddel’. Wij repareren en servicen op maat, omdat iedere scooter weer een ander soort aandacht vereist.

 • Kunnen wij voor alle merk scooters bij Scoot Support terecht?

  Ja wij servicen en verkopen alle merk scooters. Hier een overzicht van -> onze nieuwe scooters. U kunt ook altijd contact opnemen voor andere merken of tweedehands scooters.

 • Leuke dingen die jij hebt meegemaakt zijn?

  Wij hebben een keer een scooter uit de gracht gehaald en die komt elk jaar nog voor een onderhoudsbeurt bij ons langs en de scooter rijdt tot de dag van vandaag perfect!

 • Waar staat Scoot Support over 5 jaar?

  Scoot Support gaat mee met de trend naar elektrisch. Het gaat Scoot Support niet om zo groot mogelijk te worden, maar om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn. Aangezien we over 5 jaar over nog meer kennis en ervaring beschikken moet dit lukken.

Contact opnemen

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

0