• Eerste ervaring met Scooter support.Had mijn scooter lange tijd laten staan en startte niet meer. Scooter support gebeld en dezelfde dag opgehaald. Vandaag is scooter geretourneerd. Alles was goed nagekeken en de nodige gerepareerd en in keurige staat thuis afgeleverd. Tenslotte kreeg ik goede tips van een vakman. Echt top ! Kan iedereen aanraden eerst deze vakmensen in te schakelen voor scooter reparatie.
    Hendrik Reparatie & onderhouden scooter in Amsterdam
  • Ik ben zeer tevreden over Scoot Support. Hebben mij al diverse malen zeer vakkundig geholpen en qua prijs absoluut keurig en voordeliger dan waar dan ook. Het technisch vakmanschap en kundigheid is vele malen beter dan de grote scooterzaak die ik hier in Amstelveen ken, om maar niet te beginnen over de prijs. Ik kan Scoot Support van harte aanbevelen en kom voor toekomstige reparaties hier zeker terug!
    Van den Brink Grote beurt Vespa in Amstelveen
marktplaats-scooter-amsterdam

Maandag t/m vrijdag:

9.00 – 18.00 uur

Scoot-Support

Lutkemeerweg 220

1067TH Amsterdam

06-55551199

info@scoot-support.nl
www.scoot-support.nl

Contact opnemen

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

0